Ahad, 10 April 2011

Kali Terakhir

Catatan ni aku tulis untuk kali terakhir dalam bulan ni.. Sebabnya, bermula esok, aku dh mula busy dgn profesyen baru + study untuk final. Semoga aku berjaya dengan cemerlangnya.. Ingat Hidayah, belajar untuk diri sendiri, jgn ada niat nak bersaing dgn org lain..Tadi pergi kelas MAT pun, aku dh berperasaan nak bersaing dgn org lain.. Bila niat mcm tu la, mesti x dpt jwpn.. Bila aku fokus blk, yg aku nk bersaing dgn kemampuan diri aku sendiri, barulah aku boleh menerima apa yg Ms. Flora ajar..

Okla..aku ada video untuk dihare bersama korg.. Bagi yg melanjutkan pelajaran secara e-pjj dlm tourism management, mesti ada subjek BJP110(depends). Kami diberikan group assignment berupa Japanese Video sebanyak 30%. Well, inilah hasilnya.. Bila ingat blk, tersenyum lebar sorg2...Mimpipun dok teringatkan Doraemon..hehhe..Ada ke masa tgh shoot ada jek yg kacau. Lori sampah nak lalu la..Blurla..Nyamuk gigitla..Macam2...hehhe..sweet..



video



Hopefully, aku berjaya score A..Aku nak mantapkan lagi pointer aku. Ada gak bercita2 nak dptkan anugerah dekan. Bdk2 OM & BM boleh dpt dekan beramai2, x kan bdk2 kelas aku tak bole!! Asal fokus, usaha dan study smart, pasti berjaya!!

Tiada ulasan:

Weight Loss Center - Your Online Weight Loss Support Group