Sabtu, 29 Oktober 2011

Just Wordless : Makna Di Sebalik Bunyi Hon Kenderaan

1 x HON PENDEK - pemandu tu nak cakap “HAI”
2 x HON PENDEK - pemandu tu nak cakap “TERIMA KASIH” atau “JUMPA LAGI”
3 x HON PENDEK - pemandu tu suruh kenderaan depan tu cepat sikit (biasanya kat traffic light time dah hijau tak reti-reti nak jalan)
1 x HON PANJANG - pemandu tu beri amaran kereta lain bahawa diorang memandu secara merbahaya dan hampir menyebabkan kemalangan

2 x HON PANJANG - pemandu tu marah “HOI!!!… BODOH XDER OTAK KE”

4 X atau lebih HON PENDEK - pemandu tu cakap ;
 

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
 
 
 
TIIILAM! TIIILAM!… TILAM LAMA, TUKAR BARU.. TIIILAAAM!… TIIILAAAAM!”

3 ulasan:

mummy2k berkata...

leh praktis ni..hehehe

Isman berkata...

4 X atau lebih HON PENDEK - kelindan tu cakap ; pipe lame, betri lame....hehehehe

CTK berkata...

hahahaha....setuju2..ayah ct pon selalu wt gitu :D

Weight Loss Center - Your Online Weight Loss Support Group