Khamis, 11 Ogos 2011

PERHATIAN !!! (Blogpot - Bible Studies?)


1.   cuba anda buka mane-mane blog kawan anda....(contoh : zzzzz.blogspot.com)

   
This is my real blog


2.   kemudian, buka semula blog kawan anda itu, tapi dengan membuang huruf 's' pada perkataan blogspot (contoh : zzzzz.blogpot.com)


Not mine!


Apa yang terjadi?
Licik betul mereka ni...... Sebarkan...(credit to
Mohamad Jijie Ibrahim) 

7 ulasan:

Princess Feyqa berkata...

fika kena mcm nie, mmg trkejut twu.. nama kwn melayu biler buka tgk web bibble nie

Ratu Ar-Rahman berkata...

mmg dorang licik lah..thanx for the info :)

Encik JI berkata...

blogpot.com mmg didftarkn tuk website bible ni.

so, apa2 subdomain akn dilink kan tuk website bible tu.

sbb tu kdg2 kalo slh bkak link, blogspot -> blogpot, dia akn link ke website bible tu.

lg satu, blogpsot.com pn akan link ke page yg sama.

amir aizat berkata...

baru tahu jugak psal ni,huhu

Hafizzi Aziz berkata...

baru taw..thanks..
banyak kali gak ke site nie..
terus pangkah..

Filwi Nur Balqis berkata...

it happened to me once..


selamat berpuasa juga kak!!

Siti Aai Shah berkata...

thanks atas info....

Weight Loss Center - Your Online Weight Loss Support Group