Rabu, 2 November 2011

Welcome November 2011

Hello..sambutla pagi November 2011 dengan ceria! Ceria!! Aku rasa mcm cepat je aku dh jadi tua..huhuhu..Sekejap je rasa aku berada di dunia blogger ni..Bersempena dengan perubahan pd template, header, signature blog dsb..aku nk memperkenalkan segmen baru dlm blog aku:-

  • Hiddy's Munch : Food review. Of course, klu rs mknn, aku akan komen ttg mknn tu. Aku juga akan share resepi2 terbaek dr ladang..
  • Hiddy's Footsteps : Tmpt best! Aku akan rekomen tmpt2 yg menarik termasuk transport yg sesuai.
  • Hiddy's Library : Book / megazine / apa2 bhn2 bacaan aku akan review. Termasuk reference utk study dsb...
Bukan itu aje, ada beberapa segmen aku mansuhkan terus atau digantikan dgn segmen lain atau ditukarnama ke segmen lain (berapa byk atau da..)..and..ada gak yang dikekalkan.

Aku juga nk remind tentang 300th follower bertuah akan dapat special gift dr aku. Gift apa? Aku akan disclose dr masa ke semasa. Follower yg bertuah tu mestilah follower dr thn ni (2011) bkn thn depan..Sebabnya...remember, I am targetting to have 300 followers in my list by the end of this year. Kalau thn depan, dgn automatiknya gift tu akan terbatal!

Till then.

2 ulasan:

CTK berkata...

ala..ruginyer xdpt jadi follower ke 300th...dapat adiah lak tuh..huhuhu
mesti bOley lah 300 tu..lau rjin BW, seminngu pOn da dpt :D



*bgus akk rjin wat segmen2 gini...sng ckit..nti jgn lupe shOut kt blog ct lau ade update yer..hhiii

Mya berkata...

segments? interesting...

Weight Loss Center - Your Online Weight Loss Support Group