Isnin, 21 November 2011

Just Wordless : Anak Michael Jackson?

Salah seorang anak mendiang Michael Jackson iaitu Prince Michael sudah meningkat dewasa.Kembali kepada beberapa tahun yang lepas , Prince Michael yang masih budak still nampak comel dan ramai yang pertahankan bahawa Michael Jackson sememangnya bapa kandung kepada anak-anak beliau. Kini , Prince Michael sudah meningkat dewasa , ada awek dan yang terkini, imej beliau mirip selebriti terkenal di Malaysia.   

Siapa dia?


Bertuah sungguh selebriti tersebut sebab anak Michael Jackson tuuu. Kiranya, kalau tak dapat nak jadi seperti Michael Jackson, dapat mirip seperti anak beliau pun sudah cukup. Harus diingat , selebriti ini bukan calang-calang orang.

Siapakah orangnya????

Jeng..jeng..jeng..baca lagi..



Jangan marah aku tau!



P/S : Kahkahkahkahkahkahkahkahkah..

7 ulasan:

khairul berkata...

eh ya la..cam nak sama

Ratu Lissa berkata...

hahah.. tp sorang lagi agak tua ~

iamseri berkata...

ahahahaha...serupa2...

ASSOYFINGER67 berkata...

haha..terbaekkk!twin tak seiras....

Mah@Mahu berkata...

wakakakkakakakaka tak boleh nak kata apa2..

ieyza afieyna berkata...

ceh.. haha.. ade la ckit2... haha

emy zulaiha berkata...

haha mcm nak same kan :)

Weight Loss Center - Your Online Weight Loss Support Group