Jumaat, 1 Jun 2012

IN2IT Line Define Liquid Eyeliner With Shiny Finish - Best ke?

Product : IN2IT Line Define Liquid Eyeliner With Shiny Finish
Code : LD 01 Very Black  Shiny - Nylon Hair Brush
Price : RM9.00 (Promosi!! Kt KL Sentral..HiddyAsri beli smlm)
Weight : 3.5g

Ingredients : Water, Black 2 (CI77266) (and) PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (and) Laureth-21 (and) Sodium Dehydroacetate (and) Water, Acrylates / Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Butylene Glycol, Xanthan Gum (and) Hectorite (and) Cellulose Gum, Methylisothiazolinone (and) Ethylhexylglycern (and) Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice (and) Maltodextrin.

  • Super long wearing.
  • Waterproof.
  • Dries in 60 seconds.
  • Dries to a shiny finish.
  • Nylon hair brush applicator.
  • No bleeding, no running.
  • No smudging or 'panda eyes'.
  • No fragrance.
  • Easy to apply & remove.

Directions : Shake well before use. Apply by starting at the inner corner of the eylid and draw outwards along the natural contour of the eyeline.




Pendapat Hiddy :


Shiny - Aku tak berapa suka sangat yang ni. Sebabnya, lmbt sgt nk kering and susah nak amend kalau korang tersilap apply. Maksudnya, klu nk adjust line, bila korang padam dengan baby oil mata akan jadi sangat comot and kene apply line all over again. Yes, ia berkilat pada kadar minimum. Tak la sebatu nmpk kilatnya, cuma korg perasan bila bawah cahaya nmpk berkilat. Yg bestnya eyeliner ni senang nak padam dengan air and superlong wearing. So, klu nk cuci muka..gosok2 sikit dgn facial wash and you guys will find out that eyeliner ni mcm masker yg boleh dikopek. Hehehhe.. Not recommended for outdoor yg terdedah kepada air. Nanti korg boleh rasa kepingan eyeliner tu jatuh..Hahaha.. Puji-pujian mcm kt atas tu tak semuanya betol.


Matte - I'm so in love! Sennag nak pakai. Kering sat je. Klu nk adjustpn best. Senang cuci mcm Shiny. And the most important thing is, yg ni nmpk agak natural pada mata. Wah gitu. Bolela lantik aku jadi duta In2it. Hahaha..Still, not recommended utk bawak pegi outdoors that relate to water! Puji-pujian kt atas tu mmg sesuai la kot!!



2 ulasan:

Ratu Lissa berkata...

saya pernah pakai benda alah nie . tapi org punya . tak ingat jenama apa . lepas nie boleh cuba Matte lah ~

i am mrshim berkata...

i dah pakai in2it ni.. so-so .. but not bad.. n now i use hypersharpliner by maybeline.. sangat superb. U should try it. :))

Weight Loss Center - Your Online Weight Loss Support Group