Khamis, 2 Disember 2010

Canggihnya Rolltop

Bila buka email google, ada banyak email lama yang aku tak delete..Kenapa ek? Rupa-rupaya, kebanyakan email yang tak dipadam tuh email yang aku suka tengok..tapi, bila dah banyak dan masa berkurangan..tak dapatlah nak membelek-belek balik email yang lama. Antara email yang menjadi favourite aku ialah yang dikirim oleh kawan yang bertajuk "Get A Rolltop Instead of Laptop"..


video

Sama ada rolltop ni dah wujud ke tak, I'm not sure. Apa2halpun kita layan video ini, ok..Ooopppsss..jangan lupa komen jika korang suka dengan video ini..Kutukpun boleh, tapi berpada-pada ok? Jangan menyentuh sensitiviti orang lain...hhehheheh..

Tiada ulasan:

Weight Loss Center - Your Online Weight Loss Support Group