Jumaat, 22 Julai 2011

Malaysia vs Chelsea (The Intro)

Huuuaaaaahhh..ngantoknya.Inilah penangan tengok bola smlm. HiddyAsri dapat 3 free ticket & 1 tiket murah untuk bola smlm. Kami keluar umah dlm call 6.33ptg. Awal, yelah..nak parking kt lrt BTR tu pun payah petang2.





Show off sket free ticket

Wow, naik lrt tak ingat mcm sardin. Huh, masa nak pegi ni mmg aku sembur minyak wangi tak ingat (sbb sure klu berhimpit2 nanti mesti badanpn melekat bau asem!). Kami bertiga (perempuan) x de baju Chelsea mahupun Malaysia. So, pakai biru walaupun x relates esp aku baju belang2. Apa motip?


Pic Ika kt atas ni diambil sempena nak cover line seludup mknn & minuman. Pasukan RELA kiri, kanan. Kami buat2 poyola posing bergambo. Hubby aku plak, asal pgi mana jek mesti jumpa kwn. Dh kawan dia srh kami seludp mknn plak. Iskkk..


See my hubby, boleh jumpa plak kwn2

Stadium Bukit Jalil @ 7.30pm


Tengok Stadium. Masa ni tak penuh lagi. Aku terpikir pla, tak laku ke tiket Chelsea ni. Rupa2rupanya bila masuk first half, stadium jadi mcm ni. (Scroll bawah)


Stadium Bukit Jalil @ 9.20pm


Giler best, sbb sementara nk tunggu match start, buat wave la, nyanyi la, bunyikan horn la, mkn kuaci (acara wajib) & buat muka boring. Tapi, depa pandai..Depa kuarkan maskot Chelsea, buat org ramai makin histeria!




Pastu, ramai pulak nk giler glamer pakai jersey Manchester dsb. Yg legend hanya sorg jek ok?


Aku rasa dia mabuk time ni.ngeee..

to be continued..

3 ulasan:

abah khalisha berkata...

tahniah wat Malaysia kerana mempamerkan aksi yang menarik..good luck utk lawan singa pulak nanti

Hiddy Asri berkata...

Betol setuju!

amir aizat berkata...

xtgk pon,huhu

Weight Loss Center - Your Online Weight Loss Support Group